Ajuta-ma sa ofer o masa calda celor mai putin norocosi!

 

Aura Petre Asociatia Sufleterra

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cel mai frumos dar este să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.
Anul acesta am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: O masă caldă pentru sărmani.
Sufleterra este organizația non-guvernamentală care a făcut diferența din momentul în care a luat ființă. Să fiu voluntar Sufleterra îmi umple sufletul de bucurie și speranță că împreună aducem schimbarea în fiecare zi, schimbarea în bine, pentru că ne pasă. Această schimbare se vede în zâmbetele oamenilor necăjiți care beneficiază de o masă caldă oferită de oamenii binefăcători.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi către acestă cauză. Poți fi unul dintre binefăcătorii care susțin acest program alimentar. Am pornit prin a oferi o masă caldă la 30 de sărmani, am ajuns la 155 și tindem să ajungem până la sfârșitul anului la 300 de suflete pe care să le ajutăm să supraviețuiască situațiilor dificile în care se află.
Împreună suntem mai buni! Zi de zi! Din ce în ce mai buni!
Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de asista si ajuta cat mai multe persoane din categorii defavorizate in eforturile lor de a-si imbunatati calitatea vietii.

 
SUSŢIN PROIECTUL

O Masa Calda

Scopul proiectului este de a micsora numărul atât de mare al persoanelor din categorii defavorizate din judetul Ilfov (bolnavi, cu dizabilitati locomotorii, cu venituri foarte mici, care nu au locuinta, etc.) care nu au resursele necesare pentru a-si procura alimente.

 

 

 
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Aura Petre : Asociatia Sufleterra
Ajuta-ma sa ofer o masa calda celor mai putin norocosi!