Asociatia Sufleterra

Asociatia Sufleterra

Adopta un elev

Status: Fundraising

Prin acest program, poti dona pentru cele necesare unui elev din programul educational Eduterra.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Suntem de părere că educația este cheia către un viitor mai bun, motiv pentru care am înființat Eduterra, programul educațional din cadrul asociației noastre, care are ca scop pregătirea academică a copiilor veniți din medii defavorizate, care nu-și pot permite ore suplimentare.

Lucrăm cu copiii în „laboratoare” de colectare a necesităților individuale. Avem cercuri de matematică, limba română, limba engleză, limba franceză, lucru manual, informatică, dezvoltare personală, abilități practice, logopedie și jocuri de atenție și de echipă. În cele câteva luni de când activăm, cei mici au evoluat frumos, au reușit să acumuleze noi cunoștințe și să-și dezvolte noi aptitudini.

Nevoile unui copil din cadrul programului nostru sunt diverse, de la îmbrăcăminte și transport, la rechizite și materiale didactice, la care se adaugă și costul chiriei în care desfășurăm orele de curs. Din acest motiv, avem nevoie și de ajutorul tău pentru a putea continua în același ritm.

Vrei să contribui și tu la crearea unui viitor mai bun pentru aceștia? Participă la Campania „Adoptă un elev”!

De acum, ai ocazia de a susține, printr-o sumă lunară, unul dintre copiii din programul Eduterra! Fiecare sumă contează, iar împreună, putem acoperi nevoile de bază ale copiilor înscriși în programul nostru educațional!

Fă parte din schimbare! Contribuie la un viitor mai bun pentru noile generații și susține, alături de noi, accesul la educație al celor mai puțin norocoși dintre noi!